Menu

Snacks

Østers natural pr. stk. 25,-

Croquetter af svineskank og sortfod 75,-

 Lomo sidrería ”tørret oksefilet” 95.-

Sortfodsskinke 95,-

Udvalg af charcuterie 115,-

 

Forretter

Hvide asparges, stenbiderrogn, sauce hollandaise 145,-

Ravioli, spinat, hasselnødder, parmesan 95,-

Scampi-rejer, hvidløg, chili 95,-

Carpaccio, carne salata, ricotta 95,-

½ Hummer, mayonnaise, citron 145,-

 

Hovedretter

350g. Ribeye, béarnaise sauce 285,-

500g. Ribeye, béarnaise sauce 365,-

225g. Mørbrad, béarnaise sauce 285,-

 (Stegt foie gras +60,-)

 

300g. Entrecote, Txogitxu Super Extra Galicien, rødvinssauce 395,-

350g. Entrecote, Txogitxu Premium, Galicien, rødvinssauce 425,-

 

Rørt tatar, grøn salat 145,-

Burger, oksekød, gruyère ost, løgkompot, bacon 145,-

Chèvre Chaud, gedeost crouton, salat, valnødder 135,-

Torsk, grønne asparges, karotter, sauce hollandaise 195,-

 

Sides

Pommes frites 35,-

Grøn salat 35,-

Tomat, basilikum, parmesan 40,-

Gratineret spinat 40,-

Mac’n’Cheese 40,-

 

 Dessert

Profiteroles, vanilla ice cream, chocolate sauce 85,-

Crème brûlée, passion fruit sorbet 85,-

“Flødeboller” 50,-