Menu

Bistro menu (søndag til torsdag)

Hjemmerøget laks

Onglet, béarnaise sauce, pommes frites

Chokolademousse

3-retter 275,-

 

Snacks

Østers natural pr. stk. 25,-

Croquetter af svineskank og sortfod 65,-

 Txistorra ”stegt chorizo” 75,-

 Lomo sidrería ”tørret oksefilet” 95.-

Sortfodsskinke 95,-

Udvalg af charcuterie 115,-

 

 

Forretter

Ravioli, spinat, hasselnødder, parmesan 95,-

Tuntatar, friskost, avocado, sesam 105,-

Scampi-rejer, hvidløg, chili 95,-

Carpaccio, carne salata, ricotta 95,-

 

 

Hovedretter

350g. Ribeye, béarnaise sauce 285,-

500g. Ribeye, béarnaise sauce 365,-

225g. Mørbrad, béarnaise sauce 285,-

(Stegt Foie Gras +60,-)

 

300g. Entrecote, Txogitxu Super Extra Galicien, rødvinssauce 400,-

1000g. Côte de boeuf, Txogitxu. Extra Galicien, rødvinssauce (2 pers) 995,-

2000g. Côte de boeuf, Txogitxu, Premium Galicien, rødvinssauce (2-3 pers) 1495,-

 

Rørt tatar, grøn salat 145,-

Burger, oksekød, gruyère ost, løgkompot, bacon 145,-

Hummer, béarnaise sauce, spinat 265,-

 

 

Sides

Pommes frites 35,-

Grøn salat 35,-

Tomat, basilikum, parmesan 40,-

Gratineret spinat 40,-

Mac’n’Cheese 40,-

Kål, hvidløg, comte 40,-

Burrata 45,-

 

Ost

Comte 60,-     Tommes des Croquants 60,-

Morbier 60,-   Èpoisses Berthaut 60,-

 

Dessert

Profiteroles, vaniljeis, chokoladesauce 85,-

Crème brûlée, passionsfrugt sorbet 85,-

Petit Four 40,-