Menu

 

Snacks

Østers natural pr. stk. 25,-

Gratineret østers – 3 stk 90,-

Croquetter af svineskank og sortfod 75,-

 Lomo sidrería ”tørret oksefilet” 95.-

Serranoskinke 85,-

Udvalg af charcuterie 115,-

 

Skaldyrsfad

Jomfruhummer, østers

krabbekløer, Skagenrejer, blåmuslinger,

mayonnaise, citron & vinaigrette

(2-4 pers.) 495,-

 

Forretter

Hvide asparges, Rømø rejer, sauce hollandaise 145,-

Ravioli, spinat, hasselnødder, parmesan 95,-

Carpaccio, carne salata, ricotta 95,-

½ Hummer, mayonnaise, citron 145,-

 

Hovedretter

350g. Ribeye, béarnaise sauce 285,-

500g. Ribeye, béarnaise sauce 365,-

225g. Mørbrad, béarnaise sauce 285,-

 (Stegt foie gras +60,-)

 

400g. Entrecote, Txogitxu Premium, Galicien, rødvinssauce 445,-

1700g Cote de boeuf, Txogitxu Premium, Galicien, (3-4 pers.) rødvinssauce 1695,-

 

Rørt tatar, grøn salat 145,-

Burger, oksekød, gruyère ost, løgkompot, bacon 145,-

Pighvar, grønne asparges, karotter, sauce hollandaise 245,-

 

Sides

Pommes frites 35,-

Grøn salat 35,-

Tomat, basilikum, parmesan 40,-

Gratineret spinat 40,-

Mac’n’Cheese 40,-

Ærter Francaise 40,-

 

 Dessert

Profiteroles, vaniljeis,  chokoladesauce 85,-

Crème brûlée, passionfrugt sorbet 85,-

Jordbær, marengs, hvid chokolade 85.-