Menu

Snacks

Østers natural pr. stk. 25,-

Croquetter af svineskank og sortfod 65,-

 Lomo sidrería ”tørret oksefilet” 95.-

Sortfodsskinke 95,-

Udvalg af charcuterie 115,-

 

 

Forretter

Ravioli, spinat, hasselnødder, parmesan 95,-

(Hvid Trøffel +150,-)

Tuntatar, friskost, avocado, sesam 105,-

Scampi-rejer, hvidløg, chili 95,-

Carpaccio, carne salata, ricotta 95,-

 

 

Hovedretter

350g. Ribeye, béarnaise sauce 285,-

500g. Ribeye, béarnaise sauce 365,-

225g. Mørbrad, béarnaise sauce 285,-

(Stegt Foie Gras +60,- / Hvid Trøffel +150,-)

 

300g Entrecote, Txogitxu Super Extra Galicien, rødvinssauce 395,-

400g. Entrecote, Txogitxu Premium Galicien, rødvinssauce 595,-

1250g. Côte de boeuf, Txogitxu. Premium Galicien, rødvinssauce (2-3 pers) 1245,-

 

Rørt tatar, grøn salat 145,-

Burger, oksekød, gruyère ost, løgkompot, bacon 145,-

Slethvar, jordskokker, sauce hollandaise 275,-

Chèvre Chaud, gedeost crouton, salat, valnødder 135,-

 

 

Sides

Pommes frites 35,-

Grøn salat 35,-

Tomat, basilikum, parmesan 40,-

Gratineret spinat 40,-

Mac’n’Cheese 40,-

Kål, hvidløg, comté 40,-

Burrata 45,-

 

 

 Dessert

Profiteroles, vaniljeis,  chokoladesauce 85,-

Crème brûlée, passionfrugt sorbet85,-

Petit Four 40,-