Menu

Snacks

Østers natural pr. stk. 25,-

Gratineret østers – 3 stk 90,-

Croquetter af svineskank og sortfod 75,-

 Lomo sidrería ”tørret oksefilet” 95.-

Sortfodsskinke 95,-

Udvalg af charcuterie 115,-

 

Forretter

Hvide asparges, Rømø rejer, sauce hollandaise 145,-

Ravioli, spinat, hasselnødder, parmesan 95,-

Scampi-rejer, hvidløg, chili 95,-

Carpaccio, carne salata, ricotta 95,-

½ Hummer, mayonnaise, citron 155,-

 

Hovedretter

350g. Ribeye, béarnaise sauce 285,-

500g. Ribeye, béarnaise sauce 365,-

225g. Mørbrad, béarnaise sauce 285,-

 (Stegt foie gras +60,-)

 

300g. Entrecote, Txogitxu Super Extra Galicien, rødvinssauce 395,-

600g. Entrecote, Txogitxu Premium, Galicien, rødvinssauce (1-2 pers.) 795,-

1500g Cote de boeuf, Txogitxu Premium, Galicia, rødvinssauce (2-3 pers.) 1495,-

 

Rørt tatar, grøn salat 145,-

Burger, oksekød, gruyère ost, løgkompot, bacon 145,-

Chèvre Chaud, gedeost crouton, salat, valnødder 135,-

Torsk, grønne asparges, karotter, sauce hollandaise 195,-

 

Sides

Pommes frites 35,-

Grøn salat 35,-

Tomat, basilikum, parmesan 40,-

Gratineret spinat 40,-

Mac’n’Cheese 40,-

Ærter Francaise 40,-

 

 Dessert

Profiteroles, vaniljeis,  chokoladesauce 85,-

Crème brûlée, passionfrugt sorbet85,-

Flødeboller 65.-